Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τα σενάρια της επόμενης μέρας Τι θα γινει στον Άρη






Καθοριστικό Σαββατοκύριακο με πιέσεις προς τους Ψηφίδη, Φωτιάδη. Σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα διοίκηση ο Στεφανίδης.


Με δεδομένη
την επιφυλακτικότητα των Γιάννη Ψηφίδη και Όμηρου Φωτιάδη να μπουν στο σχήμα δυο ημερών, τρία είναι τα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή αναφορικά με την επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά, να πειστούν τα τρία άτομα ή να βρεθούν κάποια άλλα που θα αποτελέσουν την διοίκηση εξπρές και συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας κάτι που όμως πρέπει να αποφασισθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς αν ο Άρης ζητήσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πρέπει να δηλώσει ανάκληση συμμετοχής στον θεσμό του κυπέλλου μέχρι την Δευτέρα.

Δευτερευόντως, σε περίπτωση που η περίπτωση της ανάληψης διοίκησης που θα οδηγήσει τον ΑΡΗ στην Γ’ Εθνική ναυαγήσει, τότε η «καυτή» πατάτα παραμένει στα χέρια του Παναγιώτη Στεφανίδη. Ο μέχρι στιγμής, πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καταθέσει εγγράφως της παραίτησή του και θα κληθεί να ηγηθεί και πάλι της προσπάθειας, αυτήν την φορά με τους «κιτρινόμαυρους» να παραμένουν στην Football League. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να αποδεχτεί να συνεχίσει ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα πρέπει να υπάρξει συνολική αποδοχή της διοίκησής του και έμπρακτη στήριξη κάτι που επικαλέστηκε και ως λόγο αποτυχίας της διοίκησής του.

Τέλος, τρίτο σενάριο είναι η μη αποδοχή της διοίκησης από τον Παναγιώτη Στεφανίδη, κάτι που θα φέρει έξω από την πόρτα των γραφείων της οδού Αλκμήνης τον Λάμπρο Σκόρδα, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και έχει έννομο συμφέρον για παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στην Φούτμπολ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου