Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τρόφιμα κατάλληλα για πανάρισμα




Τα τρόφιμα που είναι κατάλληλα για πανάρισμα είναι τα εξής:

• Κρεατικά, σχετικά άπαχα και σε τεμαχισμένα σε λεπτά κομμάτια.

• Ψάρια σε φιλέτα, όπως σφυρίδα, σολομός, λαυράκι, γαύρος κ.λπ.

• Θαλασσινά καθαρισμένα, όπως γαρίδες, μύδια, καλαμάρι κ.λπ.

• Λαχανικά με σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία, όπως κολοκύθια, μελιτζάνες κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου