Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Προπονούνται σε ΤΟΛ και προσφέρουν στον αθλητισμό μας μεγάλες διακρίσεις




Με όνειρα και φιλοδοξίες για νέες μεγάλες διακρίσεις ξεκίνησε και επίσημα, με τον καθιερωμένο αγιασμό, για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης. Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, ο ΌΕΓΑ τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αθλητική χρόνια στο ΤΟΛ – Προθερμαντήριο που βρίσκεται πίσω από το ΚΕΓΕ στα ανατολικά της πόλης. Εκτός των άλλων ευχών, αυτό που τόνισαν οι άνθρωποι του Ομίλου, ήταν να αποκτήσουν μια στέγη και ένα γυμναστήριο που θα προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης για τα δεκάδες παιδιά του έχει ο ΟΕΓΑ και προσφέρουν διακρίσεις στον αθλητισμό της Αλεξανδρούπολης στο άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής.

Το πάρων στον αγιασμό έδωσαν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μελή των Εθνικών μας ομάδων, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση που ήταν καλεσμένοι του προέδρου του Ομίλου Νεκτάριου Κελεσίδη.
Οι πρωταθλητές μας, δήλωσαν την ολόθερμη στήριξή τους στην προσπάθεια του ομίλου της Αλεξανδρούπολης για να αναπτύξει το ευγενές άθλημα της ενόργανης αλλά και σε αυτήν της μεταστέγασης σε έναν άλλο, καλύτερο χώρο από τα ΤΟΛ που βρίσκονται σήμερα.
Επίσης οι δύο αθλητές τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας υγιών προτύπων που μόνο ευεργετικά μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον των παιδιών, όπως επίσης την στήριξη του "νους υγιής εν σώματι υγιή". Η διοίκηση του συλλόγου και οι διακεκριμένοι καλεσμένοι αθλητές, ευχήθηκαν στα παιδιά υγιή και επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Εστίασαν την ομιλία τους και επικεντρώθηκαν στο πρόβλημα της στέγασης του συγκεκριμένου αθλήματος και των δύσκολων συνθηκών προπόνησης των παιδιών που χρόνια απασχολεί τον σύλλογο, όπως επίσης για την συστηματική και μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε, πως με τις συνθήκες που επικρατούν, ο σύλλογος διαπρέπει στις μικρές ηλικίες και αντιπροσωπεύει επάξια τον αθλητισμό του τόπου μας, πανελλαδικά. Επίσης τονίσθηκε η ταύτιση και η στήριξη της πρότασης του Δημάρχου κ. Λαμπάκη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι το παλιό κολυμβητήριο θα γίνει το «Σπίτι της Γυμναστικής», λύνοντας ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα στέγασης και συνθηκών της ενόργανης γυμναστικής.
Τέλος, ο πρόεδρος του Ο.Ε.Γ.Α. Νεκτάριος Κελεσίδης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο, τους προπονητές για την ποιοτική δουλειά τους, όπως επίσης και όλους τους αρωγούς των προσπαθειών του συλλόγου για την ανάδειξη και την εξέλιξη του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής στην ευρύτερη περιοχή μας.

Τι δήλωσαν οι Έλληνες πρωταθλητές
«Στηρίζω με όλη μου την καρδιά την προσπάθεια του ΑΟΕΓΑ και του προέδρου του κου Νεκτάριου Κελεσίδη και εύχομαι να βγουν νέα ταλέντα και να προοδεύσει το άθλημά μας. Στηρίζω την προσπάθεια που κάνουν για ανακατασκευή γυμναστηρίου για να υπάρχει υψηλότερο επίπεδο και να έρθει και η Εθνική ομάδα για προετοιμασία ή αγώνες» δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Από την πλευρά της, η Βασιλική Μιλλούση, επεσήμανε ότι «υποστηρίζω και εγώ την προσπάθεια του ΑΟΕΓΑ ενός συλλόγου πρότυπου για το άθλημα της ενόργανης. Ενώνουμε την φωνή μας στο αίτημα για νέο γυμναστήριο ίσως θα ναι και αφορμή να ερχόμαστε για προετοιμασία σαν μέλη των εθνικών ομάδων».

Κελεσίδης, πρόεδρος ΑΟΕΓΑ
«Ξεκινήσαμε τη σεζόν με καθιερωμένο αγιασμό, ενώ έχουμε μπροστά μας το πρώτο σημαντικό μας αγωνιστικό ραντεβού στις 22 Νοεμβρίου σε διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία με αντιπροσωπεία των αγωνιστικών μας τμημάτων. Εχουμε στο πλευρό μας δυο διεθνείς αθλητές μας, που αποτελούν πρότυπο για τους μικρούς μας αθλητές. Στόχος μας να είμαστε και φέτος πρωταγωνιστές στις μικρές ηλικίες στην ενόργανη γυμναστική και να εκπροσωπούμε επάξια τον Έβρο στο άθλημα αυτό. Αυτό που θέλουμε και ευχόμαστε είναι να κρατήσει ο Δήμαρχος την υπόσχεση του και να προχωρήσει στην δημιουργία του παλιού κολυμβητηρίου σε «Σπίτι της Γυμναστικής». Ελπίζουμε τη νέα χρονιά ο αγιασμός να γίνει εκεί. Δύσκολο εγχείρημα αλλά δεν είναι απαγορευτικό το ποσό ώστε να γίνει κάτι το δημιουργικό σε ένα χώρο που μένει αναξιοποίητο»
http://www.gnomionline.gr/index.php/2014-07-24-07-54-05/12-2014-07-22-08-24-15/577-2014-11-14-17-44-27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου